O nama

Trubaci ENGTrubaci SRB

Trubači Beograd 063/888 65 83 orkestar,,Dejana Ilića

Najbolji trubaci su iz Srbije. Srbija je zemlja vrsnih trubača. Svake godine se u Guči (u Dragačevskom okrugu, u centralnoj Srbiji) održava najveći festival trubača na svetu, i tu se okupljaju poklonici ovog instrumenta sa svih meridijana. Guča je, baš kao i srpski trubači, postala prepoznatljiv srpski brend.

Trubači Beograd orkestar Dejana Ilića jedan je od najafirmisanijih u Srbiji. Orkestar postoji više od 20 godina i poseduje zavidno izvođačko iskustvo, stečeno mnogobrojnim koncertnim aktivnostima po zemlji i inostranstvu. Trubači Dejana Ilića su učestvovali na koncertima, festivalima i manifestacijama širom Evrope (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Francuska, Poljska, Nemačka, Norveška itd.). Ovaj orkestar, koji inače broji 10 članova, izdao je već treći studijski album, a poslednji je objavila Izdavačka kuća“ City Records“, dok su prethodna dva objavljena za „PGP RTS“.

Obogatićemo Vašu proslavu i veselje kvalitetnom muzikom širokog repertoara. Na nastupe dolazimo prigodno uniformisani, a po potrebi može i u narodnoj nošnji. Orkestar Dejana ILICA broji 8 clanova ,a po potrebi moze i u vecem broju uz dodato pojacanje na zahtev klijenata.

Sve informacije u vezi sa trenutnim aktivnostima orkestra možete dobiti putem e-mail(a) trubacisrbije@gmail.com ili posetite zvaničnu prezentaciju orkestra na Web-site(u) www.trubaci.rs.